Повернутися до звичайного режиму

Для вихованців груп "Сонечко" і "Слоненятко"

Шановні батьки, якщо ваші діти відвідували б садочок, то у п’ятницю, 29 травня, тема дня над якою ми працювали з дітьми звучала б так: «Спорт – це здоров’я!».

Не секрет, що спорт дуже корисний для здоров’я як дорослих, так і дітей. Спорт допомагає стати дитині здоровішою, зміцнити імунітет, набратись впевненості, вольових якостей, навчіть дисципліні та взаємодії з однолітками. Так у чому ж полягає користь спорту для дітей:

  • займаючись спортом у дитини формуються корисні риси характеру, що в майбутньому допоможе здобути певних висот;
  • заняття спортом покращують емоційний стан, підвищують загальне самопочуття;
  • спорт надає впевненості в собі: дитина стає витриваліше, починає ставити свої маленькі цілі і досягати їх;
  • регулярні заняття спортом допоможуть покращити фізичний стан дитини: покращується зір, імунітет, зміцнюється сон, стимулюється робота серця, вдосконалюється опорно-рухова система та зміцнюється вестибулярний апарат.

Поясніть дитині, що всі звички і основи способу життя формуються з раннього віку і заняття спортом сприяють тому, що і в майбутньому дитина буде любити рухатися, вести активний спосіб життя, в дорослому житті буде активною і цілеспрямованою людиною і завжди буде йти до мети і домагатися її. Цьому і вчить спорт. Розкажіть дітям про різні види спорту.

При нагоді зводіть дитину на різні спортивні змагання, секції для більш детального знайомства з видами спорту. Запропонуйте дитині переглянути спортивні передачі, за допомогою цього методу легко визначити, що з побаченого викликає у малюка зацікавленість. Пограйте з дітьми у рухливі ігри, навчить кататися на роликах, велосипеді, грати у футбол чи теніс, і завжди пам’ятайте: ви – найкращий приклад для вашої дитини. Перегляньте мультфільм про спорт.

Спорт подарує нових друзів вашої дитині, велику кількість нових вражень і почуттів, не дозволить байдикувати!

Перегляньте з малятами цікавий відео ролик.

/Files/images/karantin_1/29 спорт.jpg

Ось і закінчився ще один навчальний рік, який приніс багато випробувань, дякуємо всім за співпрацю, терпіння та розуміння. Бажаємо всім міцного здоров’я, цікавих подорожей та гарного відпочинку на канікулах!!!
Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.