Міжнародний день сім’ї

Травневими днями Україна відзначає два найпрекрасніших родинних свята – День Матері та Міжнародний день сім’ї. Кожен з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ мами, котра завжди зрозуміє, пробачить і буде щиро любити свою дитину. Мама – основа сім’ї, з якої починається життя. Вона є джерелом любові, доброти та поваги.

Саме в Міжнародний день сім’ї до бібліотеки-філії №6 завітали вихованці ДНЗ №8 групи «Волошка» (вихователь Ольга Коваленко) на дитяче свято «Сім’я. Родина. Україна».

Бібліотекар Людмила Романюк ознайомила присутніх з історією свята Матері та сім’ї, розповіла легенди «Материнська любов» та «Коли Бог створив маму», прочитала вірші М.Пономаренко «Все починається з мами», А.Осінь «Мамі» та А.Костецького «Найдорожче слово»./Files/images/1494854520_rabochiy_stol_023-m.jpg

Свою виконавчу майстерність продемонстрували: Мілана Новохацька, Аліна Васілова, Назар Клюєв та Варвара Середа, прочитавши вірші про рідних їм людей. Дітлахи були активними під час гри «Мікрофон: ласкаві та пестливі слова».

Родзинкою свята стало родинне дерево. Діти повинні були дати правильні відповіді на запитання або відгадати загадку, щоб мати право залишити листочок своєї родини на дереві. Таку місію виконав кожен учасник свята, та найбільше свою родину представили Аня Коваленко, Саша Вареник, Маша Демченко, Андрій Гурський, які були найактивнішими під час вікторини. За мить дерево вкрилось зеленими листочками, ставши символомродинного тепла та продовженням життя.

Надія Гаврилова.

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.