Свято вишиванки

«Вишиванка - символ єдності і доброти» - під таким гаслом в дошкільному навчальному закладі №8 «Золотий півник» відбулося свято, приурочене до Всеукраїнського дня вишиванки. При підготовці до цього заходу педагогічними працівниками було проведено копітку роботу по ознайомленню дітей з історією створення і культурою носіння вишиванок.

Під час проведення свята діти читали вірші, виконували пісні, в яких підтверджувалась думка про те, що вишиванка - символ краси, сили, добробуту українського народу. А з яким захопленням і піднесенням наші вихованці виконували запальні таночки! Всі глядачі були розчулені, слухаючи «Пісню про рушник» та пісню «Черемшина» у задушевному виконанні музичних керівників Тамари Мілаєвої, Галини Василенко та вихователя Надії Васильєвої.

Ознайомилися діти і з обрядом сватання, який представили дорослі виконавці.

Продовжилося свято на вулиці, де вихованці групи старшого дошкільного віку «Волошка» та 1 класу школи №23 показали запальний «флешмоб».

А на завершення свята діти, батьки та всі працівники об’єдналися у живий ланцюжок, що підтвердив - вишиванка дійсно є символом єдності і доброти.


Галерея "Вишиванку одягаю "

Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.