Екскурсія на хлібокомбінат

Далеко не кожен малюк уявляє собі той довгий і важкий шлях, який проходять колоски зернових культур, вирощені на родючих українських полях, перш ніж вони стануть незмінним атрибутом нашого столу у вигляді свіжого хліба та солодких булочок. Вихованці групи «Пізнайко» дошкільного навчального закладу №8 «Золотий півник» мали чудову нагоду під час екскурсії на Білоцерківський хлібокомбінат побачити скільки людей працюють для того, щоб хліб з’явився на столі, скільки існує професій, пов’язаних з виготовленням хліба.

Діти мали можливість побачити унікальне обладнання, що дозволяє виготовити хліб без торкання людських рук, дізнатися все про роботу фахівців, які вкладають тепло душі та серця в нашу улюблену продукцію, простежити весь процес виготовлення хлібобулочних виробів. А найбільше задоволення малятам принесло частування свіжоспеченим хлібом від підприємства!

Тож дякуємо працівникам Білоцерківського хлібокомбінату за незабутню екскурсію, що стала для малюків не тільки повчальною, а й залишила в їх серцях любов до рідної землі та пошану до хліба і праці хлібороба.


Галерея "Екскурсія на хлібокомбінат"

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.