Майстер-клас для інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти міста

У дошкільному навчальному закладі №8 «Золотий півник» відбувся майстер-клас для інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Забезпечення рухової активності дітей дошкільного віку у повсякденному житті».

Інструктор з фізичної культури Кравченко Ірина Олегівна презентувала колегам власний досвід організації фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми дошкільного віку, що сприяє якісному виконанню завдань з фізичного виховання дітей раннього та дошкільного віку, покращенню фізичного стану дитини, її фізичного розвитку, підвищенню захисних сил організму до різних захворювань, опірності до негативних умов зовнішнього середовища.

Колегам було запропоноване для перегляду пластик-шоу-феміні за новаторською технологією М. Єфименко, що реалізує його казково-ігрову, еволюційно відповідну концепцію фізичного виховання дітей. Присутні були вражені даним заходом, адже педагогу в повній мірі вдалось створити умови у яких дівчатка реалізують і розвивають притаманні їм риси і якості: гнучкість, граційність, пластичність, артистизм та витонченість рухів.


Галерея "Майстер-клас для інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти міста"

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.