Повернутися до звичайного режиму

"Веселі нотки"

Весна все більше радує нас своїм теплом, сонечко світить яскравіше, пташки за вікном співають своїх життєрадісних пісень. Таким прекрасним весняним днем, 13 квітня, у нашому садочку «Золотий півник» відбувся фестиваль дитячої творчості «Веселі нотки». Підтримати та подивитись на творчість своїх дітей завітали батьки наших вихованців.

Неймовірна атмосфера панувала у залі. Відкривати фестиваль випало наймолодшим вихованцям: групам раннього дошкільного віку «Курчатко» та «Зайчик». Діти групи "Зайчик" затанцювали таночок з квітами, а вихованці групи "Курчатко" заграли у веселому оркестрі.

Веселою сценкою розважили глядачів маленькі музиканти групи «Волошка», виконавши сценку "Курочки і курчата". А слідом за ними, вихованка групи "Калинка" Польська Злата виконала пісню сороки.

Темою весни було пронизане усе свято, тому діти з логопедичної групи «Пізнайко» виконали ліричний весняний таночок. Дівчатка з групи «Сонечко» затанцювали запальний таночок з рушниками.

Справжній подарунок глядачам подарували глядачам Вероніка Бойко з мамою, виконавши пісню "Подарунок".

Усім присутнім вдалось відчути себе неначе на справжньому балу, завдяки вихованцям 1 класу. Діти виконали найкрасивіший із танців – вальс з квітами "Весняна гармонія".

Заключним номером фестивалю стала пісня «Любуюсь я красою», яку виконали усі учасники концерту. І гості, і учасники, і організатори концерту отримали масу задоволення від почутого і побаченого.


Галерея "Веселі нотки 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.