Впровадження методики "Лялька-персона"

У закладі дошкільної освіти №8 «Золотий півник» педагогічні працівники розпочали впровадження методики «Ляльки-персони», яка забезпечує особистісно-орієнтовану стратегію та індивідуально-диференційований підхід до кожного вихованця.

У результаті впровадження даної методики діти навчаться розуміти власні права та обов’язки, права інших людей, висловлювати свої думки і почуття, критично мислити, навчаться протистояти несправедливому поводженню по відношенню до людей, не схожих на них.

Ляльки та історії, які вони розповідають, − це інноваційний педагогічний метод, який дає змогу в комфортний і незагрозливий спосіб усувати упередження і дискримінаційну поведінку, долати ізольованість, підтримують тих, хто потерпає від неї.

Вихователем Польська Олександра Олександрівна познайомила вихованців групи дітей середнього дошкільного віку «Слоненятко» з хлопчиком Ромчиком, який переїхав до нас з Донецьку. Діти з величезним захопленням показували йому свою групу, розповідали про неї та навіть порадили, як відшукати друзів. А під час командних ігор малята відчули як важливо кожній дитині бути частинкою колективу.


Галерея "Методика "Лялька-персона""

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.