Літературно-музичне свято "Досвітні вогні Лесі Українки"

25 лютого в дошкільному навчальному закладі №8 «Золотий півник» відбулися заходи для дошкільнят, приурочені річниці з Дня народження Лесі Українки. З нагоди Дня народження видатної української поетеси було проведено літературно-музичне свято «Досвітні вогні Лесі Українки», де діти мали змогу познайомитися з життєвим шляхом та творчістю великої поетеси.

Затамувавши подих слухали малюки про дитинство поетеси, виразно декламували вірші, співали пісень, водили хоровод. Всі присутні відчули легкий сум, присутній у ліричній поезії Лесі Українки, глибоку любов до рідної Землі, неньки України.

А справжній захват відчули всі присутні, коли вихованці інсценізували казку «Біда навчить», емоційно передаючи її повчальний зміст та приваблюючи різнобарв’ям дійових осіб. Атмосфера свята була зігріта як дитячими серцями, так і серцями дорослих, які готували дітей до виступу.

Поруч із педагогами велику часточку своєї любові до дітей, до поезії, до Лесі Українки як представниці нації у ці заходи вклали і батьки. Адже вони допомагали синочкам і донечкам вивчати вірші. І це прекрасно, що діти, педагоги та батьки спільно сплели такий яскравий вінок шани нашій славетній поетесі!


Галерея "Літературно-музичне свято "Досвітні вогні Лесі Українки""

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.