З рук у руки м’яч стрибає і до неба підлітає

Літо – найцікавіша пора для відпочинку та оздоровлення дітей. Це час захоплюючих пригод і розваг, нових знайомств і цікавих зустрічей.
Свята та розваги у дошкільному навчальному закладі завжди цікаві для малят. Це не лише оздоровчі та виховні заходи у роботі дошкільного навчального закладу, а й свято у душі кожної дитини. Діти з нетерпінням чекають нових, загадкових та веселих розваг, а також можливості запросити своїх татусів і мам.
Дошкільний вік – це особливий період у житті кожної людини, коли відбувається найбільш інтенсивний її розвиток, формування фізичних і психічних якостей особистості, що закладають основу всього майбутнього життя.

12 липня 2016 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) комбінованого типу №8 «Золотий півник» Білоцерківської міської ради Київської області відбулося справжнє свято здоров’я «Свято м’яча».
Діти з задоволенням виконували розважальні рухові завдання, брали участь в іграх та конкурсах. Ігри-естафети, веселі змагання, конкурс мам, «Веселий волейбол» принесли їм задоволення та радість. Дзвінкий веселий м`яч кожному вихованцю став справжнім другом. На завершення свята учасники отримали призи та нагороди.

Детальніше...

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.