Засідання творчої майстерні для педагогів ЗДО БМТГ на тему «Особливості реалізації навчання математики за робочим зошитом Л. Шелестової «Математика навколо нас»

14 грудня в онлайн форматі відбулося засідання «творчої майстерні»для педагогів закладів дошкільної освіти БМТГ на тему «Особливості реалізації навчання математики за робочим зошитом Л. Шелестової «Математика навколо нас».

Розпочала зустріч Оксана Романюк, консультант Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», яка наголосила присутнім на новій та сучасній технології розвитку і навчання дітей Людмили Шелестової «Математика навколо нас».

Доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник відділу дидактики Інституту педагогіки НАПН України Людмила Шелестова, познайомила присутніх з інноваційною технологією розвитку і навчання дітей «Математика навколо нас», звернула увагу на те, що ретельно продумана авторська технологія допоможе педагогам і батькам забезпечувати всебічний розвиток дитини, розширювати її уявлення про світ, зокрема і логіко-математичні, розвивати логічне мислення та удосконалювати навички різних видів діяльності.

Учитель математики Білоцерківського приватного ліцею «Міцва-613» Ольга Козаченко під час свого виступу акцентувала увагу присутніх на важливості логіко-математичного розвитку дошкільнят як основи вивчення математики в початковій та середній школі. З уст педагога пролунали слова подяки працівникам дошкілля за той фундамент, який є запорукою успішного опановування математикою під час шкільного навчання.

Директор Білоцерківського ЗДО №8 «Золотий півник» Олена Вайнер та вихователь-методист Оксана Болотова поділилися досвідом роботи щодо організації пізнавальної діяльності дітей молодшого дошкільного віку за технологією «Математика навколо нас». Адже саме у Білоцерківському ЗДО №8 «Золотий півник» у 2021/2022 навчальному році відбувалася апробація даного робочого зошита, результатом якої є методичний посібник до робочого зошита для дітей 4-го року життя «Математика навколо нас».

Вихователь Наталія Дмитренко з досвіду роботи розповіла колегам про особливості використання робочого зошита «Математика навколо нас» у роботі з дітьми молодшого дошкільного віку.


Кiлькiсть переглядiв: 32

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.