"Веселі нотки" у нашому дошкільному закладі

Весна все більше радує нас своїм теплом, сонечко світить яскравіше, пташки за вікном співають своїх життєрадісних пісень. Таким прекрасним весняним днем, 28 березня, у нашому садочку «Золотий півник» відбувся фестиваль дитячої творчості «Веселі нотки». Підтримати та подивитись на творчість своїх дітей завітали батьки наших вихованців.

Неймовірна атмосфера панувала у залі. Відкривати фестиваль випало наймолодшим вихованцям: групам раннього дошкільного віку «Курчатко» та «Зайчик». Діти співали веснянку, а ще оркестр виконав веселий «Гопачок».

Максим Ярошенко і Кирил Семенюк з групи молодшого дошкільного віку розповіли вірш «Навесні», цим підкреслюючи радість зустрічі весни. Слідом за хлопчиками, дівчатка виконали Веселковий танок, даруючи усім кольоровий настрій.

Звичайно, з приходом весни, і роботи стає більше, особливо на дачі. Цікаву гумореску про це і про залізного «коня» розповіла Марійка Ільніцька з групи середнього дошкільного віку «Слоненятко».

Веселою полечкою розважили глядачів маленькі музиканти групи «Слоненяко», виконавши мелодію на музичних інструментах. А слідом за ними, дівчатка з групи «Сонечко» виконали незвичайний таночок з віночками.

Темою весни було пронизане усе свято, тому дівчатка з логопедичної групи «Пізнайко» показали нам як розквітають підсніжники, виконавши ліричний таночок.

Розвеселили наших глядачів Адріан та Ілона. Вони розповіли гуморески «У Марічки дивна звичка» та «Як перчина Сашка навчила».

Усім присутнім вдалось відчути себе неначе на справжньому балу, завдяки вихованцям старшої групи «Волошка». Діти виконали найкрасивіший із танців – вальс. А найстарші учасники концерту – учні першого класу – танцювали веселий танець «Хвостики-метелики».

Заключним номером фестивалю стала пісня «Нова Україна», яку виконали усі учасники концерту. Маленькі артисти тримали у руках жовто-блакитні кульки, повторюючи окрас державного прапора. І гості, і учасники, і організатори концерту отримали масу задоволення від почутого і побаченого.


Галерея "Фестиваль дитячої творчості "Веселі нотки" 2017"

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.