Подорож в осінню казку "Олександрії"

За що ми любимо осінь? За тишу та спокій, за відчуття реальної нереальності…. Що для нас осінь? Осінь - це неймовірні листочки, що обпадають з дерев, це яскраві природні кольори, це повітря , наповнене ароматом дощу та осінніх хризантем… Прийшла чарівниця-осінь і в наше місто. Змахнула своєю чарівною паличкою і стали в ньому відбуватися справжні дива! Поринути у осінні чари - це просто супер! Саме це і спробували відчути вихованці старшої логопедичної групи «Пізнайко». Справжню казку малюкам запропонувала осіння Олександрія, в яку дітлахи поринули із задоволенням! Пора прощання з літом вразила як дітвору, так і дорослих.

Прощаються з літом Олександрійські фонтани, до яких діти кинули монети, щоб невдовзі сюди повернутися і, навіть, такий знайомий Китайський місток, вкритий різнобарвним листям, прислухається до Осінніх звуків в очікування холодів. Лебеді та качки охоче ласували смаколиками з рук дітей, ніби розуміючи, що зовсім скоро буде тяжко відшукати щось їстівне. А , малята, прощаючись з літом, безтурботно збирали осінні дарунки, - жолуді , із задоволенням прислухаючись до шурхоту листя під ногами.

Емоціям та враженням немає меж! А туманна та похмура погода лише додала колориту та неповторності подорожі в осінню казку Олександрії!


Галерея ""Олександрія" 2019"

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.