Майстер-клас з логоритміки "Ліки для Каті"

Сьогодні в закладі дошкільної освіти «Золотий півник» відбулося захоплююче заняття з логоритміки для дітей з логопедичної групи старшого дошкільного віку "Пізнайко". Заняття провели музичний керівник Василенко Галина Володимирівна та вчитель-логопед Терентєва Марія Олександрівна.

Цей захід виявився не простим заняттям, а справжньою пригодою. Діти шукали ліки для дівчинки Катрусі, щоб та могла вилікуватися і прийти до них на гостину. А перешкодами до здобуття такої жаданої допомоги були різні артикуляційні вправи, дихальна гімнастика, ритмічні руханки, корегуючи вправи, які сприяли вдосконаленню вимови звуків та розвитку їх артикуляційних навичок. Малята вкотре відкривали для себе чарівний світ музики та ритмів, що сприяло розвитку їхньої мовленнєвої компетентності та слухового сприйняття.

Відвідати заняття мали змогу й педагогічні працівники закладу. Під час перегляду заходу всі присутні могли побачити, що педагогами проводиться щоденна , систематична робота з подолання мовленнєвих порушень у дітей.

Всі учасники дійства змогли відчути сприятливу атмосферу наповнену позитивними емоціями та дружнім колективним духом.


Галерея "Заняття з логоритміки "Ліки для Каті""

Кiлькiсть переглядiв: 21

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.