Лекція про небезпечний сказ від помічника лікаря епідеміолога

Нещодавно в наш заклад завітала гостя з Білоцерківської районної філії ДУ «Київський» ОЦКПХ МОЗ України», помічник лікаря епідеміолога Горова Ніна Михайлівна. Прийшла вона не просто так, а з корисними порадами. Ніна Михайлівна завітала на заняття присвячене домашнім тваринам та поділилася своїми знаннями про таку дуже небезпечну хворобу, як сказ. Діти старших груп «Слоненятко» та «Пізнайко» з неймовірною цікавість слухали про ознаки хвороби, правила поведінки з тваринами та особисту гігієну.

Але це ще не все! Наші працівники також отримали надзвичайно цікаву та корисну лекцію від Ніни Михайлівни. Вона розповіла про найпоширеніші небезпеки, які можуть чатувати на малят і дорослих у повсякденному житті.

Лекція від Ніни Михайлівни була дуже інформативною та корисною для нас, як для працівників дитячого садка, які турбуються про безпеку наших вихованців. Ми отримали безцінні поради щодо запобігання ризиків та захисту дітей від можливих небезпечних ситуацій.

Ми вдячні гості за цінні знання та велику увагу, яку вона приділила нашому закладу. Переконані, що отримані знання будуть надзвичайно корисні у подальшій роботі та в повсякденному житті.


Галерея "Небезпечний сказ"

Кiлькiсть переглядiв: 16

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.