Нехай слово Кобзаря Світить ясно, як зоря!

У ЗДО №8 «Золотий півник» відбувся комплекс цікавих заходів, приурочених Дню народження Т.Г.Шевченка.

Напередодні до нас завітала на літературно-мистецький струмочок «Нехай лунають вірші Шевченка», бібліотекарка Людмила Романюк. Вона розповіла вихованцям закладу про нелегке дитинство Тараса Григоровича Шевченка, його любов до рідного краю, до місця де він народився та виріс. Познайомила з поетичними творами, написаними для дітей. Малеча з захопленням слухала про життєвий шлях великого поета та ознайомилася з його найвідомішими дитячими творами.

Наступним етапом було свято, під час якого малята та випускники виступили з декламаціями віршів, співом пісень на слова творів Тараса Григоровича, танцями та, навіть, разом розучили вірш "Садок вишневий коло хати" за мнемотаблицею. Діти з великим задоволенням демонстрували свої таланти та виразно передавали поетичний задум.

На завершення святкування відбулося неймовірне заняття гуртку петриківського розпису "Азалія", під час якого діти разом з керівником Людмилою Мар'янівною малювали картини до творів великого поета.

Таким чином, святкування Дня народження Тараса Шевченка у нашому садочку стало цікавою та пізнавальною подією для всіх учасників. Малюки з великим захопленням долучилися до відзначення цього важливого для українського народу свята, відкриваючи для себе світ української культури та літератури.

Галерея "Нехай слово Кобзаря світить ясно, як зоря!"

Кiлькiсть переглядiв: 18

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.